Om oss

Follow us:

Email: office@u-r-unique.se

OM OSS

Vi är det lilla familjeförtaget som beslutat oss för att följa vår dröm!

Vi älskar mat och dryck av alla dess slag och har privilegiet att ha vänner och familj runt om i världen. I mötet med olika kulturer och traditioner har vi funnit så mycket unika och ljuvliga smaker som vi vill dela med oss av.

 

Vår vision är därför att introducera nya premium mat- och dryckesvaror i Sverige som representerar:

 

#Vegan

#Glädje

#Hållbarhet

#Kvalitet

#Originalitet

 

HÄR STARTAR VI

Vi börjar vår resa med att introducera Omi´s Apfelstrudel i Sverige- en premium produkt från Österrikes gröna hjärta Steiermark.

 

Låt oss få presentera Omi, Österrikes älskade mormor som bjuder på en dryck som smakar precis som en nybakad äpplekaka. Omi är en fantastisk mormor som erbjuder oändliga varianter av sin delikata äppelkakedryck Omi´s Apfelstrudel. Omi´s Apfelstrudel juice är en fusion av tradition och nyskapande och har redan blivit omnämnd i både the Wallstreet journal och FOX business TV. Omi har redan hunnit fascinera och glädja mängder av entusiastiska ”barnbarn” runt om i världen. Omi´s Apfelstrudel finns nu i 19 länder och har redan uppnått en kultstatus. Omi´s Apfelstrudel som produceras och ägs av Kendlbacher Getränkevertriebs GmbH skapdes 2013 av ett gäng entusiastiska entreprenörer och de har redan hunnit vinna flera utnämningar för sin innovativa idé i Österrike.

 

 

 

Vill du också vara en del av The OMI´s effect?

Copyright @ All Rights Reserved

Bank